AKTIVITETER

TÄVLINGAR

Klubbtävlingar

Vi anordnar regelbundet klubbtävlingar i både hoppning och dressyr, håll koll på anslagstavlan i stallet eller på vår Facebooksida för mer information. För att få delta på våra klubbtävlingar behöver du betala in medlemsavgiften. 

Klubbmästerskap

Varje år anordnar vi klubbmästerskap i hoppning, dressyr och terräng. Du som planerar att delta i alla tre mästerskap kan också anmäla dig till KM-cupen. Håll koll på anslagstavlan i stallet eller på vår Facebooksida för mer information. För att få delta på våra klubbmästerskap behöver du betala in medlemsavgiften.

Minifälttävlan

Varje vår anordnar vi vår mycket populära minifälttävlan, ett perfekt tillfälle för både ryttare och häst att prova på fälttävlan på en enklare nivå. Håll koll på anslagstavlan i stallet eller på vår Facebooksida för mer information. För att delta på vår minifälttävlan behöver du inte betala in någon medlemsavgift. 


TRÄNINGAR

Vi anordnar regelbundet träningar i både hoppning, dressyr och terräng, håll koll på anslagstavlan i stallet eller på vår Facebooksida för mer information. 

Terrängträningar med egen häst bokas direkt med Sanna på nummer 070/770 70 77.

Privatlektioner bokar du direkt med din instruktör. 


USEK

Vår ungdomssektion anordnar regelbundet olika aktiviteter för våra medlemmar, t.ex. rykttävlingar, käpphästhoppningar, pysselkvällar och övernattningar. Följ dem gärna på Instagram


RIDLÄGER

Information om våra olika ridläger hittar du här.